2009 års första golfrunda

Spelade 18 hål på Rönnebäck idag söndag och det känns bra!

Det var 5 grader varmt (kallt?), blåsigt och lite sol. Men det var ändå skönt att vara igång. Att få vara ute en längre stund och ha kul. Slagen satt inte förrän på sista nio hålen men 85 slag netto på första rundan för året är jag nöjd med. Ringrostig med konstiga järnslag och driverslag som jag slog ned på men det rättade jag till efterhand. Måste bli mer jämn känner jag. Sitter mycket i huvudet och jag ska i år jobba på det mentala fokuset.

Det ska bli mer golf i år än förra året, tänkte jag mig. Vi får väl se hur det blir med det men nu är jag igång!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.