9

Såg filmen 9 i veckan.

Det är en dystopi i tecknat. Kan förstå varför filmen inte har haft premiär i Sverige ännu, passar inte någon målgrupp som SF prioriterar. Jag tycker det är tråkigt att SF styr all filmvisning i Sverige. Allt blir blockbusters och det gillar inte jag.

Filmen handlar om en sönderbombad värld och dockor som har överlevt. Jag vet, det låter konstigt och det är det också. Filmen har lånat delar av sin story från andra filmer (mest från Sagan om ringen och Transformers) vilket gör att ingenting är en överraskning men det är väldigt snyggt gjort. Jag gillar Tim Burton som visionär (är medproducent) och han verkar ha påverkat filmens regissör och det är detta som gör att filmen sticker ut. Inte storyn.

Eftersom mitt specialintresse bland filmer är dystopier så ger jag filmen en svag 4:a, helt beroende på visionen som filmen gestaltar och inte storyn.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.