A Dance with Dragons

Boken A Dance with Dragons var precis vad jag behövde läsa.

En tegelsten till bok som var precis så bra som jag tänkte mig. De karaktärer som spelar upp en dans med drakar är för mig som nära vänner. George R R Martins cliff hangers i slutet av varje kapitel gör det svårt att sluta läsa. Det känns som att en hel del karaktärer inte får plats och det är ändå redigerat på bästa sätt så att det viktigaste är med.

Författarens förmåga att hela tiden överraska med vändningar och avslöjanden visar för mig en osviklig förmåga att beskriva ett förlopp på bästa möjliga sätt.

Känns tungt att nu behöva vänta flera år på nästa bok. Hoppas inte författaren hinner dö, han är inte direkt en ungdom längre….

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.