A Feast for Crows

Har läst färdigt boken A Feast for Crows och är imponerad.

Det är en grym historia som i denna boken verkligen berättar om en krigshärjad värld. Visserligen en fantasyvärld där allt kan hända men ändå. Det är tröstlöst, dystert, utan framtid. Människorna kan inte ta reda på vad det är som fel, de kan bara förhålla sig till det. Det tilltalar mig att boken har fokuserat på ett antal av personerna och inte berättar allas berättelser samtidigt. Det blir en bättre berättelse helt enkelt.

Nästa bok lär bli en urladdning som heter duga. Hela denna boken är en uppladdning, känns det som. Imorgon börjar jag med A Dance with Dragons.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.