A Storm of Swords

För två veckor sedan ungefär läste jag färdigt boken A Storm of Swords.

Den fortsätter historien om Westeros och det blir ännu fler parallella handlingar. En helt otroligt komplex värld. Det känns som om jag sugs in.

Historien känns tidlös på något sätt. Jag kommer in i historien som en åskådare och ser ett skeende under en tidsperiod. Allt är i förhållande till tusentals år av historia som upprepar sig. Och det enda man vet är att alla människor dör. Någon gång.

Det är helt omöjligt att sluta läsa.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.