Animal Kingdom

Såg filmen Animal Kingdom.

Filmen skildrar en avtrubbad tonåring i Australien vars mamma dör i första scenen och han tas om hand av sin kriminella släkt. Tonåringen går ur askan i elden. Det visar också polisen som försöker göra något åt det som den kriminella släkten ställer till med och hur dom i sin maktlöshet går över gränsen.

Det är en obehaglig film på många sätt. Dels är skådespelarna mycket bra på att gestalta sina karaktärer och dels finns det en hopplöshet som känns olöslig. Allt verkar förutbestämt och går käpprätt mot klippkanten. Jag får inga sympatier för någon i filmen, inte ens den som jag borde tycka synd om. Jag vill bara att filmen ska ta slut så att jag slipper se på eländet. Missförstå mig rätt. Det är en bra film eftersom den så bra skildrar situationen med svekfulla och sjuka människor som påverkar varandra på ett negativt sätt och vad det leder till. Det är bara det att jag inte är intresserad av att se eländet de ställer till med.

Sammanfattningsvis är det en mycket bra skildring av ett eländigt liv i Australien men jag gillar inte det jag ser.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.