Anpassa bloggen till iPhone

Igår installerade jag ett tillägg i WordPress som heter Wptouch.

Jag var missnöjd med att min blogg var långsam att titta på via iPhone och hittade ett tillägg som gör att sajten blir optimerad för iPhone när den visas i just en iPhone, inte annars. Inte så att designen följer med men det gör ingenting tycker jag.

Jag kan inte sluta förundra mig över hur mycket begåvade människor det finns som vill dela med sig av sitt kunnande till alla.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Anpassa bloggen till iPhone”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.