Apple iPad Air

Apple förfinar sina produkter hela tiden men jag förväntade mig inte att den skulle ha blivit så mycket bättre.

Apple Air

Jag har haft iPad sedan version 1. Den var stor och klumpig om jag jämför med Air och det ju en rätt orättvis jämförelse. En iPad Air är ju som en helt annan maskin. Snabb, lätt och med mycket kapabelt batteri.

Med Air så har Apple hittat helt rätt. En ljusstark skärm som ändå inte suger ur batteriet direkt. Faktiskt så upplever jag att batteriet räcker så länge som Apple säger, naturligtvis beroende på vad jag gör med den. Jag är överraskad att den är så snabb också.

Operativsystemet är det jag kan och därmed det bästa för mig. Jag kan tänka mig att Androidplattor funkar precis lika bra för dom som är vana vid det.

Det jag älskar är när helt teknikfientliga personer får tag i en iPad. De glömmer helt plötsligt bort att det är en dator de håller i, det är istället en maskin som hjälper dom med det de vill göra. Mycket av detta beror på att man pekar på det man vill, menar jag. När det sedan går snabbt som med en Air och med en snabb internetuppkoppling så är det så nära den perfekta datorn man kan komma.

Jag läser mest på min Air. Kollar mail. Surfar. Gör ärenden i internetbanken. Läser Sydsvenskan. Den är helt perfekt för detta och precis vad jag behöver.

Sammanfattningsvis så har Apple gjort en redan bra produkt ännu bättre. Köp en istället för en dator, särskilt om du inte är intresserad av datorer utan bara vill kunna göra det du gör med en dator utan krångel.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.