Är gräset grönare?

Känns inte som jag har haft något att berätta på länge. Idag hittade jag den här länken:

Landsbygden 2.0

På något sätt känns det som ett rätt resonemang, varför ska jag bo i stan? Vi har pratat om att flytta in till stan från landet ett tag. Efter att ha läst krönikan ovan får jag ett nytt perspektiv på att bo på landet.

Vi har det bra. Om det sker avgörande förändringar så får vi anpassa oss efter det. Att bara flytta till stan för de gamla vanliga argumenten går fetbort.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.