Attack the Block

Filmen är en korsning mellan ungdomsfilm och traditionell aliens movie.

Den börjar med ett rån och fortsätter i ett furiöst tempo. Ungdomarna skapar inga positiva känslor hos mig och det är meningen, förstår jag senare. Effekterna är enkla men effektiva. De unga skådespelarna gör ett habilt jobb och överraskar som riktiga karaktärsskådespelare eller så är de bara som de vanligtvis är.

Sammanfattningsvis ett helt ok sätt att spendera en och en halv timme och får tre stjärnor av mig.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.