Avatar

Såg Avatar igår.

Eftersom James Cameron är en av mina favoritregissörer så borde det bli full pott. Tyvärr når inte filmen ända fram till mig. Det märks att det är ett gammalt manus. Visionen som filmen skapar är fantastisk och är värd all beröm men det känns som att manuset inte hänger med. Det är det gamla vanliga med storvulna amerikanska brösttoner och tunt persongalleri som avslutas med världens (eller kanske Pandoras?) pangpang. Jag gillar oftast mycket action men här blir den fadd och uttråkande. Jag vet hela tiden vad som ska hända och inga överraskningar dyker upp.

Sammanfattningsvis så hoppas jag att någon vågar utnyttja resurserna som finns idag för att skapa visioner på film och skapar den där filmen som slår alla andra. Just nu står Sagan om ringen-trilogin verkligen i en klass för sig. Verkligheten är väl att det bara är blockbusters med de rätta ingredienserna som blir godkända för den budget som krävs.

Filmen får en svag 4:a av mig.

Ja just det! Filmen såg jag i 3D och jag måste säga att jag inte blev jätteimponerad av det heller. Visst, det gör att jag kommer in i filmen mer men det märks att regissörerna måste tänka annorlunda i skapandet av filmen för att utnyttja 3D på ett bra sätt. Vi får väl se…

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.