Battle of Los Angeles

Såg Battle of Los Angeles.

Detta är en film som på ett tydligt sätt visar hur påverkat USA är av sitt så kallade krig mot terrorn. Hela filmen handlar om marinkårssoldater i strid. Nu råkar det vara mot aliens från yttre rymden men det är lätt att byta ut mot vem som helst. Skulle lika gärna kunna vara i Afghanistan.

Filmen skildrar striderna på ett habilt sätt. Om man inte gillar krigsfilm så är det outhärdligt jobbigt att titta på, antar jag. Det läggs in scener för att fördjupa karaktärerna och även scener med brandtal om heder och ära. Snabbspolar förbi. För övrigt snabbspolar jag en hel del i filmen. Det är en för lång film om ingenting egentligen. Anledningen till att jag ser färdigt ändå är att jag vill se hur de har gestaltat striderna, om det är något nytt sätt som jag inte har sett tidigare. Det var det inte.

Sammanfattningsvis så var detta en trist krigsfilm. Rekommenderas inte.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.