Borta från VM

Det är bara att konstatera att Sveriges landslag i fotboll inte är med i VM nästa. De är inte bättre.

Jag vill börja med att säga att det egentligen inte är något större fel på spelarna. Det finns dock vissa som har passerat bäst före datum för länge sedan. Det behövs en ny plan för att ta in de nya spelarna. Få dom att prestera sitt bästa. Kanske t.o.m. vara det stöd som världsstjärnan Zlatan behöver för att briljera.

Det egentligen problemet är tränarna Lagerskräck och Andersson. Jag  blir så trött av att se dom. De måste bara bort. Förstå då kan en egentlig förändring komma.

Det finns spelar i Sverige som skulle kunna göra landslaget till ett vinnande lag igen men det krävs helt nya förutsättningar som börjar med nya tränare och en ny plan.

Jag förstår inte varför tidningarna fortfarande gullar med Lagerskräck och Andersson och låter dom hållas när de är helt fel ute gång efter gång. Jag menar, att efter gårdagens match mot Danmark säga; “Vi gjorde en bra match och skapade tillräckligt många målchanser” tyder på en förvrängd verklighetsbild. Visst, det stämmer att chanser till mål fanns men var det ett resultat av en taktik och plan som utnyttjar spelarnas förmågor? NEJ, säger jag. Det var situationer som bygger på individuella prestationer, misstag och ren tur som gjorde att det blev några chanser överhuvudtaget.

Lagerskräck och Andersson! AVGÅ! NU!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.