Boss and Boardwalk Empire

Jag följer flera serier samtidigt. Två av dessa är Boss och Boardwalk Empire. Det finns stora likheter mellan serierna. Det handlar om maktfulla pampar som gör lite som de vill och kommer undan med det.

  

Det kanske inte är riktigt rättvist att bara säga att serien bara handlar om maktfullkomliga män. Det är också två historier som försöker komma djupare in i huvudpersonernas egenskaper. Tyvärr blir det lite för amerikanskt emellanåt. Och helst lite naket emellanåt för att liksom “piffa upp”.  Trots det är det, än så länge, intressant att följa deras öden.

Det är inte någon minnesvärd TV, mer ett tidsfördriv för stunden. Får se om jag följer serierna framöver.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.