Commander Crowe

Var på Jägersro igår för att titta på Commander Crowe.

Visst är det så att hästen matchas för att ta rekord. Igår var han lite slö men vann ändå på en kanontid. Det är mäktig syn när han vänder upp och nästan direkt kommer i trav och lägger otroligt mycket mark under sig utan någon synbar ansträngning. Härligt att se!

Stod nere vid banan hela tiden. Vid 20.00 sken solen och vinden la sig till nästan vindstilla. Det var inte mycket människor på Jägers och de flesta var inomhus, fattar inte varför. Att stå nära banan och se hästarna nära är verkligen coolt. Man får en uppfattning om kraften hos hästarna. Upplever även att hästarna är individer med helt olika beteende och psyke. Kan inte låta bli att imponeras av kuskarna. Det är inte utan att man gör kopplingar till Cesar i TV-programmet “Mannen som talar med hundar”. Kuskarna har en pondus som t.o.m. en 500 kg häst känner. Jag menar, en häst kan lätt vinna på kraft mot en människa men om hästen känner vilken energi som kusken utstrålar som ledare så har detta inte någon betydelse. Kusken bestämmer. Coolt att se.

Hade inte tur med spelet men det innebar bara 200 kr i förlust. Nya tag på V64!

Körde hem på motorcykeln efteråt och det var lite kallt men ändå en härlig tur.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.