Dålig batteritid och varm iPhone med IOS 4.3

När jag hade uppdaterat iPhonen med IOS 4.3 så fick jag problem med batteritiden. Jag märkte också att telefonen blev varm. Batteriet räckte inte ens en dag längre.
Jag började med att stänga av allt som jag vet drar ström:
wifi
Gps
Bluetooth
Notiser
Internetdelning
Stänga alla appar, även från multitasking

Ingenting hjälpte. Telefonen var lika varm och batteriet tog slut snabbt. Till slut kom jag på att jag inte hade stängt av Push. Jag har Exchange e-postkoppling. När jag stängde av Push försvann problemet.

Det verkar alltså som att Push var problemet. Jag har letat på internet och jag har hittat andra med samma problem. Vi får hoppas att buggen hittas snart och åtgärdas snabbt.

EDIT: Nu vet jag att Push är problemet och de senaste uppdateringar har inte avhjälpt problemet. Jag tycker det är märkligt att de inte kan fixa till felet.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.