Detta är det svåraste jag någonsin har skrivit

Min mamma är död.

I lördags skulle jag, pappa och Peter fira pappas 80-årsdag i efterhand. När vi satt och lunchade tillsammans ringde telefonen och berättade att ambulansen hade hämtat mamma. Klockan 18.15 var det slut.

Jag hade tänkt mig denna dagen men det blev inte som jag hade tänkt. Ett liv utan mamma skulle bli så mycket fattigare, så mycket förstod jag redan. Men att det skulle kännas så här förstod jag inte. Allra mest jobbigt är det att se pappa. Han har precis som vi andra svårt att förstå. Att förlora en livskamrat, kan det bli värre än så?

Idag var vi hos begravningsentreprenören och bestämde bland annat dödsannons och pappa valde en text som jag tycker berättar så mycket om min mamma:

Ett ädelt hjärta fann här sin ro

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “Detta är det svåraste jag någonsin har skrivit”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.