Dexter avsnitt 12

Det var en bra avslutning på Dexter säsong 2 men jag undrar om nästa säsong blir bra.

Det är ju så nu att han är en del av den lyckliga familjen och har en bra relation till systern. De makabra inslagen av seriemördare känns alltmer malplacerade. Vad är det för twist som sker till nästa säsong som gör att jag fortsätter att titta? jag är intresserad av människorna och deras brister. Det är alltid spännande att se. Lite smygtittare så där.

I vilket fall som helst ska jag titta på nästa säsong. Iaf första avsnittet, lovar jag.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.