Dexter säsong 2

Började titta på Dexter säsong 2 igår.

Kändes som lite antiklimax men tog sig snabbt. Nu är förutsättningarna etablerade för säsongen och det blir nog lika bra som säsong 1.

Men personligen har jag lite svårt för att seriemördaren ska börja bli känslosam. Bara det finns barn och en öm kvinna och dödar sin sinnessjuke bror så blir man “frisk”. Känns lite förenklat. Men kanske det inte ska bli så enkelt i serien och det är väl det jag hoppas på.

Blir besviken om det slutar med att Dexter blir som alla oss andra. Känslosam, klantar sig, är rädd men lycklig omgiven av goda och glada vänner. Good for Dexter but not good television, I think.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

3 thoughts on “Dexter säsong 2”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.