Dexter säsong 4

Har nyligen tittat färdigt på säsong 4 av Dexter.

Känns som att manusförfattarna har fått nys om ett nytt spår och det är inte ett trevligt spår. Jag trodde att jag skulle sluta titta för två säsonger sedan men jag är fast än så länge. Sista avsnittet var obehagligt och det visar på vart serien är på väg, tror jag. Det visar att Dexter förändras. Inte på något bra eller dåligt sätt utan förändras och det gillar jag. Det är svårt att förstå Dexter och så ska det vara. Ser faktiskt fram mot nästa säsong.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.