Dredd

Jag gillade verkligen filmen Dredd!

För mig är den den ultimata actionfilmen, helt enkelt over the top. Karl Urban sätt att spela Judge Dredd är helt perfekt i mina ögon. Han har verkligen tagit seriefiguren in i filmen, precis som jag uppfattade den. En svart eller vitt människa. Utan några försonande drag.

Dystopin som filmen beskriver med Megacity 1 och 800 miljoner innevånare är väldigt drabbande och får mig att fundera. Det är inte någon vacker bild av mänskligheten som speglas. Får mig också att tänka vem som vill bo och leva som personerna i filmen gör när de som gangsters verkar ha alla pengar i världen och kan välja? Vill dom bo i misär? Eller finns det inte något annat, bättre? Är det samma för de små människorna? Har inte de heller något val? Hade velat ser mer av livet i staden förutom husstaden Peach Trees för att få perspektiv. Skulle nästan kunna bli en egen film för sig.

Det är en bra actionfilm som får fyra i betyg av mig.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.