Drive

Filmen Drive var en överraskande bra film.

Särskilt gillade jag soundtracket med musik inspirerad av 80-talet. Jag har lagt en Spotifyspellista med soundtracket från filmen, så bra är musiken. Filmen utspelades också under samma årtionde, tror jag. Eller möjligen 70-talet. Strunt samma. Huvudkaraktären är lite som Clintan i de gamla westernfilmerna, ensamvarg med oklart förflutet. Fåordig. Jag tror inte att han berättade sitt namn en enda gång. Hela hans uppenbarelse är avmätt och stoisk. Även i hotfulla situationer. Vilket gör honom ännu mer hotfull och cool. Bra skådespel av Ryan Gosling.

Filmen är en riktigt bra actionfilm med biljakter och våldsamma scener. Fast inte övermycket, mer det som behövs för filmens historia. Det är de stora frågorna som avhandlas, vänskap och kärlek, och det slutar som väntat inte lyckligt. Vägen fram till slutet är en konstant spännande färd med oväntade händelser. Jag gillar filmer där handlingen inte är övertydlig. Gärna lite antydd så att det krävs uppmärksamhet av mig som tittar. Så är det i denna filmen, fast inte överdrivet mycket.

Sammanfattningsvis en skön film med bra skådespelare, cool musik och riktigt bra actionscener. Se den!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.