El-motorcykel

Jag har hittat Eva Håkanssons blogg om el-motorcyklar.

Jag är imponerad av vad Eva har gjort. Den är precis denna sortens initiativ som behövs just nu och att det kommer från Sverige är bara så bra. Jag hoppas verkligen att detta är med och startar upp det nya sättet att ta sig fram d.v.s. med elektriska färdmedel.

När jag läser att Eva tillsammans med sin pappa har gjort om en bensinmotorcykel till en elmotorcykel och att det bara kostade 50 000:- så blir jag imponerad för jag förstår att det de har gjort är svårt men samtidigt förstår jag att det inte är något som egentligen ligger i framtiden. Alla förutsättningar finns redan men tillgång och efterfrågan har inte kommit igång. Om jag hade kunna så hade jag köpt Evas motorcykel. Det är ett mycket tilltalande sätt att ta sig fram, tycker jag.

Hoppas att det är fler än jag som tycker det så att det ÄNTLIGEN kan bli ett skifte från oljeåldern. Det är som Eva säger:

Gasoline?! That is so last century!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.