El-motorcykel är på

Det märks att många funderar på el-motorcyklar.

Jag har i genomsnitt 5 besökare varje dag som hittar min webbplats efter att ha sökt på el-motorcykel. Tiden är mogen för eltransporter, tror jag.

Jag tycker att motorcykeln är det bästa fordonet att göra elektriskt. Den har inte ett skrymmande chassi och behovet av en massa lösningar som följer med den slutna karossen. Liten och lätt för en person (eller kanske två) att transportera sig på ett enkelt sätt. Elmotorn direkt på hjulen och batteriet i mitten och ABS-bromsar är vad som behövs.

De motorcyklar jag har hittat på webben hittills är maskiner gjorda för och av entusiaster med en massa pengar på banken. Varför satsar inte någon av de stora (Honda, Kawasaki eller någon annan) på el i stor skala och får ned kostnaden? Jag förstår inte.

Kom igen alla motorcykeltillverkare! Vad väntar ni på!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “El-motorcykel är på”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.