El-motorcykel

Jag vill ha en el-motorcykel nu!

Jag älskar att åka motorcykel. Det är en så härlig frihetskänsla som slår det mesta. Men jag vill ta mitt miljöansvar och inte skita ner mer. Men det finns inte något alternativ för mig som vill ha en el-motorcykel. Visserligen har jag bara tittat på Internet men där hittar jag bara amerikanska el-motorcyklar som mest verkar vara prototyper.

Varför finns det inte några el-motorcyklar? Är det inte möjligt att få fram ett batteri som fungerar? Är det ingen som frågar efter el-motorcyklar? Eller vad är det? Om du vet svaret kan du väl skriva en kommentar så att jag också får veta.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

4 thoughts on “El-motorcykel”

 1. Du har säkert rätt men jag hade verkligen älskat känslan av att i princip ljudlöst flyga fram i 100 km/h. Frihetskänslan blir inte mindre av att det inte låter en massa, tycker jag. Men det är jag kanske ensam om att tycka.

  E-max verkar ju ha ett bra koncept! Ska titta riktigt noga på detta.

 2. Med exprimenterande med dessa elektriska laddare som är kapapel att ladda ett antal batterier med ett enda på ett sådant sätt att det laddande batteriet knappt förbrukas. Fri energi alltså.
  Sätt det i en EL MC/moped så att den automaiskt laddar delar av batterierna konstant … Naturligtvis behöver den kunna ladda tillräckligt för att orka det när man kör också. / Conny

 3. Dear sir,

  With our head office in France, we have developed a newest e-motorcycle, whose speed can reach to 104 km/h. And it can run the distance of 100km per charge. If you have interested in it, pls provide me your mail address so that I can send the specification to you to let you know more advantages of it. Thanks. We are looking for partners or agents in foreign countries, so whether you are the manufacturer or importers, if you are interested in our e-motorcycle, pls feel free to contact me.

  Best regards,
  Kelly
  Mobile: 00 86 13606827413
  Mail: parischarlemagne@wanadoo.fr
  MSN: kelly111@live.cn
  Skype:kellyqiu22

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.