En fjärrkontroll helt rätt i tiden

Jag såg på IDG om den uppvridbara fjärrkontrollen:

Wind-Up Remote Control

Detta är ju ett helt lysande koncept! Jag önskar att fler fjärrkontrolldesigners ser detta och helt går över till batterifri drift för alla fjärrkontroller. För det är ju en nackdel med multifjärrkontroller att de egentligen inte passar riktigt bra till någon apparat. Ofta är det ju den där specialknappen jag behöver trycka på och den finns inte på multifjärren. Jag har haft ett antal multifjärrar och det har alltid varit detta som har gjort att de har hamnat i förrådet till slut och sedan är jag tillbaka till 6 fjärrkontroller igen.

Batterier kan man ha till något bättre än fjärrkontroller, tycker jag. Kom igen nu Sony, Philips och ni andra stora företag! Gör era fjärrkontroller uppvridningsbara.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.