En gång i Phuket

Såg filmen En gång i Phuket på Apple TV i helgen. Det var en angenäm upplevelse! Och oväntat bra. Jag är annars inte så förtjust i svensk film men detta är en riktigt bra feel good film.

Peter Magnusson är perfekt i huvudrollen och överspelar inte vilket jag gillar. Det är en komedi med rätt anslag av drömmar och vardag. Det är lätt att identifiera sig med situationen och igenkänningsfaktorn är stor.

Att hyra film på Apple TV var precis som jag förväntade mig. Snabbt och enkelt med perfekt kvalitet.

Sammanfattningsvis väl spenderad tid framför skärmen. Fyra i betyg.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.