En riktigt rolig dag!

Igår var det fullt ös.

Jag hade planerat lunch med Fredrik som är på väg till Tyskland tillsammans med Ella. Jag hade också fått ett SMS från Vidar med familj som tänkte svänga in efter Legoland. Jättekul! Grejen var det att jag hade tidigare ringt till JK Antenn för hjälp med parabolen och montören dök samtidigt som Fredrik. Rörigt blev det. När Fredrik åkte vidare fortsatte jag hjälpa till med parabolen och precis när vi var färdiga kom Vidar, Gunilla och Hektor. Till saken hör också att min bror ringde under förmiddagen och undrade om jag ville följa med och köra gocart vilket jag då inte kunde. Konstigt som det kan bli, allting roligt på en gång!

Det var jättekul att träffa alla människor som jag gillar så där bara apropå. Det är precis som som jag vill ha det.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

3 thoughts on “En riktigt rolig dag!”

  1. Ps. Lite besviken att man inte kom med in i bloggen….ha ha. Men trevligt var det nar vi traffades.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.