En veckas semester

Jag har kommit in i semestermode.

Att det alltid ska ta en vecka att komma in i ledighetskänslan på allvar är konstigt. Att vara avslappnad i hjärnan. Att låta det vara ok att ligga kvar i solen fast saker behöver göras.

Har spelat en del golf men det har gått upp och ned. Singeltävlingen var bedrövlig och jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände. Partävlingen med Cecilia kändes bra men vi hade lite otur.

Planerar nu att uppgradera förrådet. Typiskt semestergöra som inte blir gjort normalt sätt. Ska sätta upp väggkonsoler, måla golvet och skapa bättre ordning.

Har kört en del motorcykel och känslan finns kvar där fast det blir en del tid mellan gångerna. Känslan som vinden i ansiktet och lukten från naturen ger skapar en skön känsla. På väg ut till golfen sist så var det en del jag mötte som tittade en extra gång när jag kom med MC-jacka, MC-stövlar och kortbyxor. Kan tänka mig att det såg lite kul ut.

Hanna övningskör just nu och det går riktigt bra. Jag har förvånansvärt snabbt vant mig vid känslan att min dotter kör och jag sitter bredvid. Inte så att Hanna inte skulle kunna mer att det är min dotter som är vuxen nog att köra. Vi krypkör i smågator, kör på småvägar kring Svedala och parkerar. Bit för bit lär hon sig växelspaken vilket hon tycker är svårast. Att läsa in regler och förhållningssätt har hon i princip redan gjort, läshuvud har hon. Det praktiska tar längre tid och det är bara träning som gäller. Därför har vi som mål att köra varje dag. Blir väl lite si och så med det när det är vissa som sover till två på dagarna.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok. Sommar är den bästa tiden!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “En veckas semester”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.