Eurovision 2011

Nu är det dags för Eurovision-final 2011 och naturligtvis är det också dags för gissningstävlingen “Vem kommer först och alla andra” som jag ordnat  sedan 2007. Vinnaren i tävlingen får en plats i Eurovision Hall Of Fame, här på min blogg.

Om du vill delta så hämtar du Excelfilen eller PDF-filen nedan, skriver in din gissning och skickar tillbaka till mig via Facebook meddelanden. Om du inte orkar skicka filen kan du alltid bara meddela rätt rad! Jag sammanställer sedan alla inkomna förslag ca 21.00 och lägger ut här på bloggen. Om du vill ändra din rad så kan du bara kontakta mig på Facebook under tävlingen men när rösträkningen har börjat så är det försent. Vem som vann kommer också efter tävlingen via Facebook.

Lycka till!

Tävlingen vanns av Camilla Welander!

Camilla har en helt outstanding plats i Hall Of Fame och förtjänar all ära. Jag bugar framför dig och säger “I’m not worthy”…..

Eurovision 2011 Camilla Welander vinnare!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

2 thoughts on “Eurovision 2011”

  1. Jag håller med! Vinnaren i tävlingen har ett musiköra och kan avgöra vilken musik som berör människor. Musikglädje är viktigt för mig och det är vad Eurovision är för mig, ett roligt sätt att dela musikglädje!

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.