Eurovision 2013 Malmö

Nu är det dags för årets viktigaste tävling, Masses gissa-rätt-låt-på-rätt-plats-tävling!

Mighty Petra Mede!

Reglerna är enkla, du ska skriva in vilken melodi som hamnar på vilken plats efter sluträkningen i Eurovision-finalen den 18 maj 2013 i Malmö. Om du gissar helt rätt så blir det noll poäng, det gäller att ha så lite poäng som möjligt. Den med minst antal poäng vinner! Enkelt, eller hur?

Många före dig har försökt och ett fåtal har lyckats. Att vinna tävlingen garanterar en plats i schlagerhimlen och evig ära. Jag önskar dig lycka till!

And may the schlager gods shine their heavenly light upon you!

UPPDATERAT!

Vinnaren i min lilla tävling är:

Mats N!

Grattis till en plats i schlagerhimlen och evig ära!

Eurovision 2013

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.