Eurovision 2014 – Min vinnare

Jag tycker det är ett väldigt tätt fält med bra låtar i Eurovision 2014.

Sanna!

Det är svårt att välja ut en som bästa låten men för mig så blir det nog ändå Sanna och Undo. Det är en riktigt bra låt av Fredrik Kempe som på tre minuter har lyckats få med allt viktigt och med en stabil sångerska så kan den vinna, iaf hamna topp 3.

Jag håller tummarna!

(jag kommer att hålla tummarna för Österrike och Grekland som jag gillar riktigt mycket)

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.