Eurovision två dagar efteråt

Eurovision var bättre än jag förväntade mig.

Första gången jag hörde låtarna tyckte jag de var mediokra. Det var Sebastien Tellier som höjde sig över mängden. Live var det flera bidrag som höjde sig tycker jag. Jag fastnade särskilt för Turkiets bidrag och Maltas bidrag. Turkiets sångare hade verkligen pondus i sitt framträdande. Jag fattade ingenting men det var habilt framfört. Plus i kanten. Har hittat ett album på iTunes som jag har köpt. Bra låtar.

Maltas bidrag Vodka låter verkligen lika suspekt som det var! Men vilket drag! En riktig danslåt med tryck. Sedan får man tycka vad man vill om texten tycker jag. I samma division spelar Bulgariens bidrag, en riktig danslåt som får igång mig iaf.

Portugals låt växte också efterhand men fastnade inte lika mycket som de ovan.

Kommentatorerna var lika gräsliga som vanligt. Det måste vara en sport i att hitta de skränigaste människorna på jorden och sätta in dom som programledare. Emellanåt outhärdligt.

Att det inte skulle gå bra för Sverige och Perelli tycker jag var väntat. Tror det var Sydsvenskans skribent som skrev “..varför välja Sveriges kylskåpskalla precision istället för de andra blodfyllda bidragen?”. Så rätt.

Det vinnande bidraget är bara så dåligt. Kass refräng, en osympatisk halvnaken kille som sjunger på dålig engelska och så en massa publikfrieri. Jag måste ha missat något fundamentalt när så många röstar på den.

Kan inte vänta till nästa års tävling 🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.