Filmen du levande

Tittade idag på filmen du levande av Roy Andersson. Jag kan inte bestämma mig för vad jag tycker riktigt.

Jag tycker det är bra med människor som står för något och förmedlar detta. Jag kan förstå att hans filmer tar lång tid att göra. Det är så mycket detaljer som han måste få rätt i varje scen. Men det blir för mycket, tycker jag. Efter ca 50 minuter räcker det. Jag känner att jag blir påverkad på ett negativt sätt. En så dyster människobeskrivning påverkar mig negativt. Känns inte bra. Tog ett par timmar efter filmen tills den känslan hade släppt. Så egentligen borde filmen ha en tydlig varningslapp “Varning för känslosamma personer”.

Hoppas du har blivit intresserad av filmen och vill se den. Den är värd din uppmärksamhet men jag har varnat dig 🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.