Första dagen på sista veckan

Idag är det måndag och det regnar.

Cecilia och jag var ute på långpromenad nyss och det är så skönt att gå och prata lite för att inte tala om att komma hem igen och sätta på kaffe och läsa i boken.

Får mig att funderat på nästa vecka när semestern är slut. Samtidigt som det är skönt med semester så ska det bli kul att jobba igen. Känslan är konstig men nu börjar hjärnan varva upp igen. Ska försöka börja lite långsamt och använda min flex så att det inte blir långa dagar i början. Tror att det blir fint väder i hela augusti. På onsdag ska det bli sol igen och då blir det stranden även om det känns avlägset just nu.

På det hela taget är livet alldeles för bra just nu.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.