Fotbolls-EM 2012

Jag har blivit fotbollsintresserad. Det trodde jag aldrig.

Fotbolls-EM som just nu pågår är den bästa fotbollunderhållningen som finns. OK, VM är kanske ännu bättre. Fotbolls-EM är sätter samman lag med ländernas bästa spelare och de kämpar om det tillfälliga lagets ära. Även landets ära, säger alla i intervjuerna, men jag undrar om det egentligen är lagets ära.

Av de matcher som har spelats i årets EM gillade jag matchen Spanien – Italien bäst. Två mycket bra lag med väldig bollskickliga spelare. Resultatet 1-1 var helt rättvisande tycker jag. Mest gillade jag Italien som stod upp hela matchen och hade en tydlig strategi som gick nästan hela vägen. Lite märkligt med Spanien. Det verkar som att de måste gå in i mål med bollen. Är också trött på bolltrillandet på mittfältet i sidled. Nej, då var det roligare med Italien. Vi får väl se vem som klarar av turneringen bäst.

Till sist, jag såg i Johanna Frändéns twitterflöde att någon hade lagt märke till att Grekland vann 2004, Spanien vann 2008 och om man tänker på lånekrisen i Europa så kan det vara så att Frankrike vinner EM 2012. Tripp, trapp, trull. Vi får väl se….

Imorgon är det dags för Sveriges första match. Äntligen!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.