Glad påsk!

Det känns skönt att ha påskledighet så här direkt efter semestern. Hinner landa ordentligt känns det som.

Sedan en tid tillbaka har vi försökt ändra på våra matvanor och försöker välja GI-metoden som alla andra men det är svårt att ändra på vanor och rutiner. Lättare när man hjälps åt och nu är vi alla motiverade. Jag känner mig också bättre, inte så trött och håglös. Tror inte det beror bara på maten men på något sätt känns det rätt ändå. Svårt att förklara. Märkte igår att jag har tappat lusten till lösgodis som jag tidigare frossade i. Choklad kan jag inte låta bli men jag hade inte heller tänkt bli någon asket. Sammanfattningsvis känns det som jag är på rätt väg.

Spelade 18 hål golf i fredags (bra första 9 hålen men andra 9 hålen tappade jag fokus tyvärr) och innebandy i lördags. Känns i benen idag men jag tycker mig komma ihåg tröttare ben och kropp efter liknande aktiviteter för bara en månad sedan. Kan kosten spela roll även här? Eller är det att allting känns lättare så här på våren? Jag vet inte.

Har titta på Fredriks blogg som den senaste tiden har varit i Kiel i Tyskland. Många observationer av Tyskland och alltid lika intressant. Visserligen har vi inte riktigt lika varmt som i Tyskland men det är ändå skönt i den svenska vårsolen.

Annars är ju påsken familj och släkttid. Påskmiddag igår med mycket ägg och sill. God mat och trevligt sällskap. Idag ska vi till Ystad och hälsa på. Det blir för lång tid mellan gångerna tycker jag. Ska se om vi hinner spela spelet Win, Place and Show idag.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.