Glasvegas

Såg på TV-programmet och hörde en recension av det skotska bandet Glasvegas. Blev nyfiken och gick till iTunes och lyssnade.

Det är en alldeles underbar skiva, tycker jag. Kanske att musiken bara passar min sinnesstämning just nu men det gör ingenting. Tror att det är en skiva som jag kommer att komma tillbaka till. Stämningen som skivan framkallar är som en gammal vän. Vet inte varför det blir den känslan. Så välbekant men ändå nytt.

Låten Geraldine har blivit en hit men jag bara älskar It´s My Own Cheating Heart That Makes Me Cry. Den skotska accenten tillsammans med en tidlös melodi bara har fastnat så hårt. Kan inte få mig att stänga av repeat. Visst, allt har man hört förr men jag gillar verkligen det. Det är till och med så att jag nästan kan tolka in en annan av mina favoriter David Lynch/Angelo Badalamenti i låten Stabbed. En klassisk bakgrundsmusik på piano med tillhörande pratsång på skotska. Om bara David får höra låtarna så kan vi vara säkra på att soundtracket på nästa film innehåller Glasvegas. Bara så skönt!

Som du hör gillar jag skivan 🙂

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.