Godley & Creme Under My Thumb

Jag råkade se videon Godley &  Creme Under My Thumb när jag surfade runt på TV:n igår.

Det är en märklig upplevelse. Tyvärr är inte ljudet och bilden synkroniserade i Youtube-klippet. I videoklippet på TV:n var det tydligt att hela framträdandet är playback och sångaren mimar katastrofalt dåligt, det överteatraliska framträdande tillsammans med överjordiskt dålig mimning fick mig att börja skratta.

Nu när jag går in på Youtube och ser de översvallande kommentarerna så märker jag att detta är en sång som har gått mig förbi. Godley & Creme låten Cry har jag hört men inte detta. Jag delar inte kommentarernas åsikt d.v.s. att detta är den bästa låten genom tiderna.

Se där hur mycket ett första intryck kan förstöra….

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.