Golf 23 poäng

Gick inte så bra i golfen men det var ändå ett steg framåt!

Jag har inte hunnit spela så mycket ännu. Mats och Alf har spelat desto mer och de är jämnare. Cecilia och jag är ungefär lika bra. Äntligen har jag kommit på hur jag vill göra, vad som är min naturliga swing. Det känns befriande trots att jag inte alltid gör rätt för det.

Har anmält mig till årets första tävling på lördag bara för att få mig mer skärpt. Har inga förhoppningar om bra placering men känner ändå att det är avstampen på det nya golfåret.

Har också köpt Paolo Robertos bok Träna 15 minuter om dagen som jag hoppas ska hjälpa mig förbättra min golfswing.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.