Golf söndag

Spelade golf för första gången i år i söndags. En helt underbar dag med nästan ingen vind (ett smärre mirakel i Skåne nuförtiden) och sol. Fick ta av mig mössan och vindtröjan efter en stund.

Spelet var jämnt och bra. Inga riktiga djupdykningar förrän på slutet när jag var trött. Har kommit på att det är en jobbig sving jag har. Får styrketräna mer. 26 poäng som innehöll allt från par till streck (hål 16, onödigt lång klubba in till green gjorde att jag inte hittade bollen och inte orkade gå tillbaka och slå en ny). Blev alltså en höjning till 14.5 i handikapp.
Hade tänkt spela mer i veckan men så blir det helt plötsligt vinter! Det är helt sjukt att snön inte kan hålla sig borta. Håller med Fredrik om att klimatet vi har just nu borde ersättas av sol och 20 grader varmt.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.