Golfveckan är slut

Jag avslutade golfveckan i går söndag.

Det gick inte så bra placeringsmässigt men jag har hittat svingen och det känns mycket bra. Nu ska jag snart kunna pricka nedslagsplatsen där jag vill ha den. Det är nästa viktiga steg i utvecklingen.

Placeringarna var inte mycket att vara glad över men det presterades makalösa resultat i tävlingarna jag deltog i. Jag spelade nästan på mitt handikapp och mer kan jag inte begära egentligen. Efter att ha spelat 18 hål golf fyra dagar i rad så känner jag mig förvånansvärt pigg. Det bådar gott men just nu vill jag ha ett golfuppehåll ett par dagar. Nästa vecka är det dags för generationsgolf med mamma. Det är en gammal tradition som vi har hållit på med i fyra år nu. Det är en härlig känsla att spela med mamma oavsett resultatet.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.