Hanna är fantastisk!

Ibland blir jag förvånad. Det händer inte ofta men nu har det hänt igen.

Hanna, min dotter, har skrivit om sina framtidsdrömmar. Barnen växer upp snabbare än man tror. Någonstans slutar de vara bara ett barn och blir en person. Det verkar som det händer med Hanna nu.

Inte att hon slutar att vara mitt barn men hon är mer en person nu, tycker jag. Som har sitt liv och det bygger på hennes förutsättningar och krav på livet. Fantastiskt härligt och befriande att uppleva!

Läs själv Hannas framtidsdrömmar.

Så stolt jag är över Hanna! Hjärtat blir så stort och bultar hårt…

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.