Hur ska jag hinna med livet?

Det finns så mycket att göra.

Jag såg en artikel på IDG om den virtuella världen Home på Playstation. Det känns lite lockande att ge sig in i den och se vad det är. Men när ska jag hinna det?

Det är ett angenämt problem allt göra en massa saker jag vill göra men just nu känner jag ändå en viss stress. Förutom jobbet som tar upp mycket av en tankeförmåga så har jag ett privat projekt med en databas och till detta kommer en ökande mängd andra tidstjuvar som träning, omvärldsbevakning av de ämnen som intresserar mig och spel med mig själv eller vänner. Att lägga till vandring i en virtuell värld till detta känns lockande men samtidigt inser jag att det är helt omöjligt att hinna med allt. Det är därför jag har medvetet undvikit spel som World of Warcraft, det tar för mycket tid.

Köpte precis tre Singstar skivor och Buzz med 5000 nya frågor som vi ska ha kul med. Jag tror nog att jag ändå ska titta in i Playstation Home en kväll när den har övergått från beta till färdig produkt. Kan inte låta bli tror jag…

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.