I Saw The Devil

Jag har sett I Saw The Devil och det är en hemsk film.

Denna sortens filmer bygger på estetiken från flera generationer av värre och värre seriemördarfilmer och tv-serier. I denna filmen så sammanfogas koreanernas asiatiska filmtraditioner med de amerikanska och skapar en filmverklighet som jag vänder mig från. Det är helt enkelt för hemskt för mig. Totalt känslokalla mördarmänniskor är inte intressanta. Det måste finnas någon sorts dualitet i det som beskrivs och så är det inte i I Saw The Devil. Till och med de så kallat goda människorna är sjuka i huvudet.

Sammanfattningsvis inte en film jag kommer att se igen och det är inte en film jag rekommenderar. Filmen är fantastiskt snyggt gjord men själva innehållet gör det plågsamt att titta på. Actionscenerna är något av det mest realistiska jag har sett, på ett obehagligt sätt.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.