iMovie – Ida spelar gitarr

Började fixa lite med iMovie.

Tänkte jag skulle fixa till en video med övergångar, snygga avslut och annat som går att göra. Men så importerade jag ett videoklipp från Idas avslutning där hon spelar Sum 41 Pieces med en kompis. Kan inte låta bli att få tårar i ögonen efter låten är slut och det kändes helt onödigt att fixa med videon. Det räcker med innehållet. Säger en stolt pappa.

Ida spelar (storlek 33 Mb)

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

One thought on “iMovie – Ida spelar gitarr”

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.