Into the Wild

Såg filmen Into the Wild igår.

Så besviken jag blev! En film som lovade mycket men var enligt mig en tunn soppa. Ointressanta skådespelare som berättar en så fantastiskt stereotyp historia som jag blir alldeles trött.

Jag menar, översmarta amerikanare som citerar stora författare och tänkare stup i kvarten i samtal om livets djupa frågor. Jag blir så trött. En film som Fucking Åmål är många gånger bättre där människorna är och du och  jag får själva tänka och försöka förstå livets mysterier.

Det är inte så att jag inte förstår vad filmen vill berätta men jag klarar inte av snusförnuftiga människor som ser allt i svart eller vitt. Helt kompromisslöst. Det tycker inte jag är rätt sätt att hantera förutsättningarna som vi alla delar här i världen.

Som du kanske kan förstå gillade jag inte filmen och kan därmed inte rekommendera den.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.