iPad

Jag har köpt en iPad.

Det är en fantastisk apparat. Den kommer med säkerhet att ersätta min bärbara dator för de allra flesta situationer och ändrar förutsättningarna för min mediaexponering. Bara att använda Flipboard är en upplevelse. Flipboard som gör om min facebook, twitter och utvalda nyhetsflöden till mitt alldeles eget magasin där jag vänder sida med pekfingret. Måste upplevas för att förstås.

Jag har bara börja skrapa på ytan av vad som kan göras känns det som. Det är det som är så underbart. Det känns som att det hela tiden ligger något bakom hörnet i form av en app som jag ännu inte har förstått att jag vill ha och behöver. Det är precis så här det ska vara i datorvärlden. Fokus på vad jag vill och kan göra, inte på tekniken hur jag ska göra för att få det att fungera. Det bara fungerar.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.