iPhone från telia

Jag vet att detta är old news men det ska bli kul att se om telia blir ensamma om att sälja iPhone. Jag tror som analytikerna att så inte är fallet, speciellt inte när 3G versionen kommer.

Jag ska hålla mig framme eftersom jag är såld på konceptet. Fast att Steve Jobs kommer att bestämma hur jag ska använda telefonen i framtiden. Jag läste en artikel där författaren menade att det är antikreativt att använda iPhone. Det fördummar eftersom menyerna är fasta och jag måste göra så som Apple har bestämt. Författaren menade istället att open source skulle göra det möjligt för alla att anpassa telefonen så att den kan bli precis det som jag vill ha den till. För mig låter det inte tilltalande. Jag är mycket hellre med i communityn med andra iPhone-människor som tillsammans skapar innehållet och kan dela med mig av detta innehåll. Att skapa och dela innehållet är kreativt och spännade. Visst krävs det kreativitet att skapa menyerna och programmen som innehåller innehållet men det är sekundärt, tycker jag. Men visst, lite hönan och ägget är det allt.

Så telia, kom igång nu och sälj iPhone från den 9 juni!

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.