iPhone upplevelser

Jag har haft min iPhone i tre veckor nu och jag är nöjd.

Uppdateringarna som har kommit gör att det går snabbare med bättre mottagning. Men att batteriet går åt så snabbt är inte bra. Det tar nog ett tag innan Apple kommer ifatt Nokia och Sony Ericsson vad det gäller snålandet på energi. Framtiden får utvisa detta.

Jag använder iPhonen mest till e-post, surfa och som musikmaskin. Jag tror inte jag skiljer mig så mycket från någon annan. Men jag ringer inte så mycket. En minidator alltså.

Många klagar på kopplingen till iTunes och avsaknaden av filsystem. Kan väl till viss del hålla med eftersom det hade varit bra att t.ex. titta på bifogade filer i e-post i iPhone, inte bara bilder. Men jag tror att det kommer.

Jag tycker att kameran är tillräckligt bra. De bilder jag tar fungera helt ok för mig. Det är ju inte en riktig kamera.

Gränssnittet är helt perfekt och jag håller med om att just kunna göra saker med fingrarna är överlägset alla knappar i världen. Det blir så enkelt allting. Jag har faktiskt inte några problem med att göra handgreppen med en hand. Hade varit grymt om ryktet är sant att det kommer en Macbook utan tangentbord men med iPhone gränssnittet. En större skärm och lika lättanvänd. Då saknas det bara en bildöverföringsmetod via W-Lan så att jag kan visa min Macbook bild på valfri W-Lan ansluten bildskärm. Ok, det krävs ju motsvarande teknik i skärmen men visst hade det varit häftigt?

Sammanfattningsvis är jag nöjd och jag får vad jag vill ha.

Published by

admin

Arbetar som verksamhetsutvecklare och webmaster. Golf är absolut nödvändigt så att jag inte sitter inne hela dagarna. Har bytt från PC till Mac och vill aldrig gå tillbaka. Min sida kommer att innehålla det som jag reagerar på och vill uttrycka min åsikt om.

Vad tycker du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.